STN EN ISO 25762: 2013 (64 0762), Plasty. Návod na posudzovanie požiarnych charakteristík a účinkov požiaru polymérnych kompozitov vystužených vláknami (ISO 25762: 2009). - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 25762: 2012