STN EN ISO 25762: 2013 (64 0762), Plasty. Návod na posudzovanie požiarnych charakteristík a účinkov požiaru polymérnych kompozitov vystužených vláknami (ISO 25762: 2009). - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 25762: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 25762 z augusta 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy