STN EN 16261-2: 2013 (66 8302), Pyrotechnické výrobky. Zábavná pyrotechnika kategórie 4 Časť 2 Požiadavky - Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16261-2: 2013