STN EN 16256-3: 2013 (66 8303), Pyrotechnické výrobky. Scénické pyrotechnické výrobky Časť 3 Požiadavky na konštrukciu a funkčnosť - Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16256-3: 2012