STN EN 16256-5: 2013 (66 8303), Pyrotechnické výrobky. Scénické pyrotechnické výrobky Časť 5 Skúšobné metódy - Randus, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 105 Výbušniny na civilné použitie a zábavná pyrotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16256-5: 2012
Spracovateľ: Juraj Randus. Technická komisia: TK 105 Výbušniny na civilné použitie a zábavná pyrotechnika
Keywords: normy