STN EN 933-9 + A1: 2013 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 9 Hodnotenie jemných zŕn. Skúška metylénovou modrou - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-9: 2009 + A1: 2013