STN EN 933-9 + A1: 2013 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 9 Hodnotenie jemných zŕn. Skúška metylénovou modrou - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-9: 2009 + A1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 933-9 z februára 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy