STN EN 1504-5: 2013 (73 2101), Výrobky a systémy na ochranu a opravu betónových konštrukcií. Definície, požiadavky, riadenie kvality a hodnotenie zhody Časť 5 Injektáž betónu - Strigáč, Július; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1504-5: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1504-5 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Július Strigáč. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy