STN EN 13084-7: 2013 (73 4112), Samostatne stojece komíny Časť 7 Špecifikácie valcových oceľových prefabrikátov, používaných v jednovrstvových oceľových komínoch a oceľových vložkách - Michal, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13084-7: 2012