STN EN 13084-7: 2013 (73 4112), Samostatne stojece komíny Časť 7 Špecifikácie valcových oceľových prefabrikátov, používaných v jednovrstvových oceľových komínoch a oceľových vložkách - Michal, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 114 Samostatne stojace priemyselné komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13084-7: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13084-7 z augusta 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Michal. Technická komisia: TK 114 Samostatne stojace priemyselné komíny
Keywords: normy