STN EN 1013: 2013 (74 7720), Profilované jednoplášťové plastové dosky prepúšťajúce svetlo na vnútorné a vonkajšie strechy, steny a stropy. Požiadavky a skúšobné metódy. - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1013: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1013-1 z októbra 2000, STN EN 1013-2 z marca 2001, STN EN 1013-3 z októbra 2000, STN EN 1013-4 z novembra 2001 a STN EN 1013-5 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy