STN EN ISO 5667-3: 2013 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 3 Konzervácia vzoriek vody a manipulácia s nimi (ISO 5667-3: 2012) - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5667-3: 2012