STN EN ISO 5667-3: 2013 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 3 Konzervácia vzoriek vody a manipulácia s nimi (ISO 5667-3: 2012) - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5667-3: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 5667-3 z januára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická normalizačná komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Norma je nahradená normou STN EN ISO 5667-3 z októbra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy