STN ISO 14380: 2013 (75 7724), Kvalita vody. Stanovenie akútnej toxicity na Thamnocephalus platyurus (Crustacea, Anostraca). - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14380: 2011
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy