STN EN ISO 6341: 2013 (75 7742), Kvalita vody. Stanovenie inhibície pohyblivosti Daphnia magna Straus (Cladocera, Crustacea). Skúška akútnej toxicity (ISO 6341: 2012). - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6341: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 6341 z augusta 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy