STN EN ISO 13934-1: 2013 (80 0812), Textílie. Ťahové vlastnosti plošných textílií Časť 1 Zisťovanie maximálnej sily a ťažnosti pri maximálnej sile metódou Strip (ISO 13934-1: 2013) - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13934-1: 2013