STN EN ISO 13849-2: 2013 (83 3313), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné časti riadiacich systémov Časť 2 Hodnotenie (ISO 13849: 2012) - Mokráňová, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13849-2: 2012