STN EN ISO 13849-2: 2013 (83 3313), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné časti riadiacich systémov Časť 2 Hodnotenie (ISO 13849: 2012) - Mokráňová, Silvia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13849-2: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 13849-2 z apríla 2012, ktorá zrušila STN EN ISO 13849-2 z novembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Silvia Mokráňová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy