STN EN 16352: 2013 (95 2041), Logistika. Špecifikácie ohlasovania trestných činov. - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16352: 2013