STN EN 16352: 2013 (95 2041), Logistika. Špecifikácie ohlasovania trestných činov. - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 116 Služby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16352: 2013
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 116 Služby
Keywords: normy