STN EN ISO 6346/A3: 2013 (26 9342), Kontajnery. Kódovanie, identifikácia a označovanie (ISO 6346: 1195/Amd 3: 2012). Zmena A3. - Kalinčák, Daniel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 32 Technické prostriedky intermodálnej prepravy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A3 STN EN ISO 6346: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6346: 1995/A3: 2012
Spracovateľ: Daniel Kalinčák. Technická komisia: TK 32 Technické prostriedky intermodálnej prepravy
Keywords: normy