STN EN 60704-1/A11: 2013 (36 1005), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Skúšobný predpis na stanovenie hluku prenášaného vzduchom Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 60784-1: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60704-1: 2010/A11: 2012