STN EN 60601-2-44/A1: 2013 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-44 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti röntgenových prístrojov na výpočtovú tomografiu. Zmena A1 - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN 60601-2-44: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-44: 2009/A1: 2012
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy