STN EN 61535/A1: 2013 (37 0671), Inštalačné spojky určené na trvalé pripojenie v pevných inštaláciách. Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN 61535: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 61535: 2009/A1: 2013