STN EN 61535/A1: 2013 (37 0671), Inštalačné spojky určené na trvalé pripojenie v pevných inštaláciách. Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN 61535: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 61535: 2009/A1: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy