STN EN ISO 10628-2: 2013 (01 3020), Schémy pre chemický a petrochemický priemysel Časť 2 Grafické značky (ISO 10628-2: 2012) - Bajla, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10628-2: 2012