STN EN ISO 10628-2: 2013 (01 3020), Schémy pre chemický a petrochemický priemysel Časť 2 Grafické značky (ISO 10628-2: 2012) - Bajla, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10628-2: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 10628 z mája 2013, ktorá zrušila STN EN ISO 10628 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bajla. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy