STN EN 161 + A3: 2013 (06 1803), Samočinné uzatváracie ventily horákov na plynné palivá a spotrebiče na plynné palivá. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 161: 2011 + A3: 2013