STN EN 161 + A3: 2013 (06 1803), Samočinné uzatváracie ventily horákov na plynné palivá a spotrebiče na plynné palivá. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 161: 2011 + A3: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 161 + A3 z mája 2013, ktorá od 1. 5. 2013 nahradila STN EN 161 + A2 z decembra 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Keywords: normy