STN EN 12601: 2013 (09 2120), Striedavé zdrojové agregáty poháňané piestovými spaľovacími motormi. Bezpečnosť. - Volčková, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12601: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12601 z marca 2011, ktorá od 1. 3. 2011 nahradila STN EN 12601 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Volčková. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy