STN EN 474-1 + A3: 2013 (27 5340), Stroje na zemné práce. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 474-1: 2006 + A3: 2013