STN EN 474-1 + A3: 2013 (27 5340), Stroje na zemné práce. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 474-1: 2006 + A3: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 474-1 + A1 z júna 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Norma je nahradená normou STN EN 474-1 + A4 z júna 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy