STN EN 16252: 2013 (27 8450), Stroje na zhutňovanie odpadových materiálov alebo recyklovateľných častí. Horizontálne balíkovacie lisy. Bezpečnostné požiadavky. - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16252: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16252 z júna 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial.
Keywords: normy