STN EN 16054: 2013 (30 9057), BMX bicykle. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy. - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16054: 2012