STN EN 16054: 2013 (30 9057), BMX bicykle. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy. - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16054: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16054 z februára 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy