STN ISO 8528-1: 2013 (33 3140), Striedavé zdrojové agregáty poháňané piestovými spaľovacími motormi Časť 1 Použitie, menovité údaje a vlastnosti - Volčková, Antónia; Paučo, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 8528-1: 2005