STN ISO 8528-2: 2013 (33 3140), Striedavé zdrojové agregáty poháňané piestovými spaľovacími motormi Časť 2 Motory - Volčková, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 8528-2: 2005