STN ISO 8528-3: 2013 [neplatná], (33 3140), Striedavé zdrojové agregáty poháňané piestovými spaľovacími motormi Časť 3 Generátory striedavého prúdu pre zdrojové agregáty - Volčková, Antónia; Paučo, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 8528-3: 2005