STN ISO 8528-3: 2013 [neplatná], (33 3140), Striedavé zdrojové agregáty poháňané piestovými spaľovacími motormi Časť 3 Generátory striedavého prúdu pre zdrojové agregáty - Volčková, Antónia; Paučo, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 8528-3: 2005
Táto norma je zrušená od 1. 4. 2023
Táto norma nahrádza STN ISO 8528-3 z júna 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Volčková, Dušan Paučo. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy