STN EN 62560: 2013 (36 0292), Svetelné zdroje LED s integrovanými predradníkmi na všeobecné osvetlenie pri napätí >50 V. Požiadavky na bezpečnosť. - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62560: 2012