STN EN 62560: 2013 (36 0292), Svetelné zdroje LED s integrovanými predradníkmi na všeobecné osvetlenie pri napätí >50 V. Požiadavky na bezpečnosť. - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62560: 2012
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy