STN EN 61347-2-9: 2013 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-9 Osobitné požiadavky na elektromagnetické ovládacie zariadenia výbojok (okrem žiariviek) - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-2-9: 2013