STN EN 61347-2-9: 2013 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-9 Osobitné požiadavky na elektromagnetické ovládacie zariadenia výbojok (okrem žiariviek) - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-2-9: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 61347-2-9 z novembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 61347-2-9 z novembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 4. 12. 2015
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy