STN EN 61029-2-11: 2013 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-11 Osobitné požiadavky na kombinované pokosové a stolové kotúčové píly - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-11: 2012