STN EN 1807-1: 2013 (49 6104), Bezpečnosť drevárskych strojov. Pásové píly Časť 1 Stolové pásové píly a pásové rozmetávacie píly - Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1807-1: 2013