STN EN 1807-2: 2013 (49 6104), Bezpečnosť drevárskych strojov. Pásové píly Časť 2 Kmeňové píly - Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1807-2: 2013