STN EN 1807-2: 2013 (49 6104), Bezpečnosť drevárskych strojov. Pásové píly Časť 2 Kmeňové píly - Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1807-2: 2013
Táto norma spolu s STN EN 1807-1: 2013 nahrádza STN EN 1807 + A1 z marca 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy