STN EN ISO 15874-5: 2013 (64 3060), Potrubné systémy z plastov na rozvod teplej a studenej vody. Polypropylén (PP) Časť 5 Vhodnosť systému na daný účel (ISO 15874-5: 2013) - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15874-5: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 15874-5 z januára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy