STN EN 14275: 2013 (65 6194), Automobilové palivá. Určovanie kvality benzínu a motorovej nafty. Odber vzoriek z výdajných stojanov na maloobchodných a komerčných miestach. - Pokorná, Lýdia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14275: 2013