STN EN ISO 11890-2: 2013 (67 3029), Náterové látky. Stanovenie obsahu prchavých organických látok (VOC) Časť 2 Plynovochromatografická metóda (ISO 11890-2: 2013) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11890-2: 2013